درمان ها

درمان ها یک مجله خبری است

درمان ها

درمان ها یک مجله خبری است

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

درمان های بواسیر یا هموروئید

مهسا محمدی | شنبه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۰۱:۵۸ ب.ظ | ۰ نظر
درمان های بواسیر یا هموروئید
لیزر
امروزه انواع مختلفی از لیزر در درمان هموروئید استفاده می‌شود. از جمله لیزرهای کم توان ؛مادون قرمز؛ لیزر دی‌اکسید کربن. لیزر دی‌اکسید کربن یا به اصلاح لیزر پرتوان یکی از بهترین و قطعی‌ترین روش‌های درمان بواسیر است. بدون درد و خون‌ریزی است و عوارض جراحی باز را ندارد.
سنتی
درمان سنتی معمولاً شامل رژیمی غنی از فیبر غذایی، نوشیدن مایعات به منظور حفظ میزان آب بدن، داروهای غیراستروئیدی ضد التهاب (NSAID)، حمام نشسته و استراحت می‌باشد.اگر تحریک ایجاد شده‌است نشستن داخل آب گرم (وان یا لگن آب گرم)sitz bath روزانه چند بار هر بار به مدت ده تا پانزده دقیقه به کاهش تورم کمک کرده و منطقه گرفتار را تسکین می‌دهد. نشستن در لگن (وان یا قصری) آب گرم در صورتی که به‌دنبال دفع پیخال (مدفوع) باشد، بیشترین اثر را خواهد داشت. نوشیدن مایعات بیشتر نشان می‌دهد که نتایج بهتری به دست می‌آید، و می‌توان با تغییرات رژیمی یا مصرف مکمل‌های فیبری نتایج بهتری گرفت. با این حال شواهد کمی وجود دارد که مزایای استفاده از حمام نشسته را نشان می‌دهد. در صورت استفاده باید هر بار به مدت ۱۵ دقیقه انجام شود.
اگرچه بسیاری داروهای شیافی و موضعی برای درمان بواسیر وجود دارد، اما شواهد اندکی برای تضمین استفاده از آن‌ها وجود دارد. داروهای حاوی استروئید را نباید بیش از ۱۴ روز استفاده نمود، زیرا ممکن است باعث نازک شدن پوست شود.اکثر داروها حاوی ترکیبی از عناصر فعال هستند. این عناصر شامل این موارد است: یک کرم محافظتی همچون وازلین یا اکسید روی یک داروی مسکن همچون لیدوکائین و یک منقبض‌کننده عروق همچون اپی‌نفرین می‌باشد. زردینه دارای فواید مشکوک و احتمالاً عوارضی جانبی هستند. علائم آن معمولاً پس از بارداری برطرف می‌شود؛ بنابراین درمان فعال را به بعد از زایمان موکول می‌کنند.
برای اطلاعات بیشتر درمورده این بیماری و بهترین روش درمان آن به وب سایت زیر مراجعه نمایید:

  • مهسا محمدی

کلینیک تخصصی درمان بواسیر

مهسا محمدی | جمعه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۷، ۰۹:۴۰ ب.ظ | ۰ نظر

بَواسیر یا هِموروئید (به انگلیسی: Hemorrhoid) به به رگ های ورم کرده در مقعد، بواسیر یا هموروئید گفته می شود.آن‌ها زمانی‌که متورم یا ملتهب می‌شوند «بیمارگونه» یا همان بواسیر[۳] می‌شوند. آن‌ها در حالت فیزیولوژیک خود مانند بالشتکی مرکب از مجرای سرخرگی- سیاهرگی و بافت همبند عمل می‌کنند.

علائم بواسیر بستگی به نوع آن دارد.ایجاد فشار بیش از حد به رگ های ناحیه لگن و رکتوم می تواند باعث بروز بواسیر یا هموروئید شود. بواسیر داخلی معمولاً همراه با خونریزی مقعدی بی‌درد است، اما بواسیر خارجی ممکن است علائم کمتری داشته‌باشد به طور کلی علت اصلی بواسیر ناشناخته است اما دلیل اصلی آن میتواند یبوست باشد.

در مرحله ی اول درمان معمولا رژیم غذایی پر فیبر و استفاده از مایعات از راه دهان توصیه میشود و در مراحل بعدی عمل جراحی توصیه میشود 

تقریبا نیمی از افراد تا سن 5پنجاه سالگی به بواسیر دچار میشوند 


علایم‌ شایع‌ :

خونریزی: قبل یا بعد اجابت مزاج ممکن است لکه هایی از خون دیده شود 

وجود یک‌ برجستگی‌ در مقعد: حس کردن یک توده ی سفت 

علل‌ :

وارد آمدن‌ فشار مکرر به‌ سیاهرگ‌های‌ مقعد یا راست‌ روده‌

عوامل‌ افزایش‌ دهنده‌ خطر

رژیم‌ غذایی‌ بدون‌ فیبر

نشستن‌ یا ایستادن‌ به‌ مدت‌طولانی‌

چاقی‌

یبوست‌

کم‌شدن‌ تون‌ عضلانی‌ در سنین‌ بالا

جراحی‌ راست‌ روده‌ یا پارگی‌ مجرای‌ تناسلی‌ به‌ هنگام‌ زایمان‌ و دوختن‌ آن‌

بیماری‌ کبدی‌

سرطان‌ روده‌ بزرگ‌

لواط‌

بالا بردن‌ فشار خون‌ در سیستم‌ سیاهرگی‌ دستگاه‌ گوارش‌



پیشگیری‌ :


برای‌ اجابت‌ مزاج‌ عجله‌ نکنید و در عین‌ حال‌ از زور زدن‌ و نشستن‌ طولانی‌مدت‌ در توآلت‌ خودداری‌ کنید.

اگر اضافه‌ وزن‌ دارید، وزن‌ خود را کاهش‌ دهید.

مقدار فیبر غذایی‌ را در رژیم‌ خود افزایش‌ دهید.

روزانه‌ ۱۰-۸ لیوان‌ آب‌ بنوشید.

به‌طور منظم‌ ورزش‌ کنید.

فرادی که مبتلا به بیماریهای مقعد می شوند تا مدتها از این بیماری به خاطر خجالت در بیان آن رنج می برند، در صورتی که مراجعه نکردن افراد مبتلا به بیماریهای نشیمنگاه به دکتر بعلت ترس و خجالت به پزشک فقط روند درمانی آنها را سخت تر و پیچیده ترمی کند، در صورتی که امروزه با پیشرفت چشم گیر علم و تکنولوژی و درمان بیماریهای ناحیه مقعد به راحتی در کمتر از یک ساعت به صورت سر پایی و بدون بی هوشی با بی حسی موضعی با روشهای جدید از جمله لیزر که امروزه در تمامی دنیا رایج شده است قابل درمان است و شما به راحتی می توانید بعد از عمل به محل کار خود ویا امور زندگی خود برگردید،از این رو بنده، دکتر علیرضا زارعی را بعنوان متخصص برتر در زمینه بیماری های همورئید، شقاق ،فیستول، و کیست مویی به شما معرفی میکنم .

دکتر شما میتواند با یک معاینه ساده بواسیر را تشخیص دهد البته در صورتی که زیر پنجاه سال باشید انجام آزمایش های مکمل لازم نیست اما در کل بهترین روش برای دور ماندن از این بیماری رعایت رژیم غذایی  پر فیبر و انجام ورزش منظم و پرهیز از پرخوری و نشستن طولانی مدت است 

منبع:http://www.darmancolorectal.com/

  • مهسا محمدی